Site Loader

Blindklinkmoeren en -bouten zijn geschikt voor plaatwerk en profielen. Het is een perfecte oplossing voor het maken van een sterke interne (moer) of externe (bout) schroefdraadverbinding tussen componenten die te dun zijn voor draadtappen.
Deze zijn “blind” te plaatsen, dus beide zijden hoeven niet toegankelijk te zijn. Dit betekent dat ze in gesloten profielen kunnen worden geplaatst.

lees verder

vraag naar dit product

Informeer vrijblijvend

Downloads

RIVKLE

en, fr, de, it, es Versie

5.37 MB | pdf
Catalogus

Productbeschrijvingen

  • Producteigenschappen

Blindklinkmoeren bieden vele voordelen, waaronder een stabiele schroefdraad op dunwandige componenten, een eenvoudige blinde installatie, snelle montagetijd en lage montagekosten. Blindmoeren bieden ook lage installatiekosten omdat er geen dure machines nodig zijn. Ze kunnen worden geplaatst met hand- of pneumatisch gereedschap, een pers of een automatische installatie unit. Ze kunnen ook worden gebruikt om afzonderlijke platen aan elkaar te bevestigen - net als een klinknagel - waardoor een ander onderdeel met een bout of schroef kan worden gemonteerd.

De blindklinkbouten zijn zo populair geworden dat ze de manier veranderen waarop architecten en constructeurs hun ontwerpen benaderen. Ze bieden eenvoudigere, meer innovatieve oplossingen voor verschillende soorten ontwerpuitdagingen. Daarom besparen ze niet alleen tijd en inspanning, maar ze besparen ook geld. Blader door onze selectie blindklinkbouten om eenvoudige oplossingen voor uw ontwerpdilemma's te vinden.

Producten in de kijker