Site Loader

RIVQUICK® blindklinknageltechnologie is een beproefde methode voor het niet-demonteerbaar verbinden van dunwandige componenten. Voor een optimale verwerking bieden we een keuze aan verwerkingsopties – van handmatig tot geautomatiseerd.

lees verder

vraag naar dit product

Informeer vrijblijvend

Downloads

RIVQUICK Power Tools

EN Versie

952.10 KB | pdf
Catalogus

Productbeschrijvingen

  • Producteigenschappen
  • Producttypen

Methode / principe:
Blindniet inbrengen, knop indrukken, klaar. RIVQUICK® blindklinknagels of 'popnagels' creëren permanente verbindingen en zijn verkrijgbaar in verschillende kopvormen en materiaalcombinaties. Voor flexibele en efficiënte planning, engineering en productie.

Toepassingen:
RIVQUICK® wordt gebruikt voor het permanent verbinden van dunwandige componenten, zoals metalen platen en profielen, zelfs als deze zijn gemaakt van verschillende materialen. Voor ventilatie, steigers en ladderproductie, evenals in de auto-industrie.

Product voordelen:
- Bewezen verbindingssysteem
- Voor het verbinden van componenten met slechts eenzijdige toegankelijkheid ("blinde" plaatsing)
- Geen warmteontwikkeling en dus geen vervorming
- Geschikt voor gecoate componenten
- Montagesystemen, gereedschappen en producten uit één hand - van manueel tot volledig geautomatiseerd

- RIVQUICK® P1000 - Hydraulisch-pneumatisch blindklinkgereedschap voor blindklinknagels met een diameter van 2,4 mm tot 4,8 mm (materiaal: aluminium, gegalvaniseerd staal en roestvrij staal) - geschikt voor productie op kleine en grote schaal.
- RIVQUICK® P2000 - Hydraulisch-pneumatisch blindklinkgereedschap voor blindklinknagels met een diameter van 4,0 mm tot 6,4 mm (materiaal: aluminium, gegalvaniseerd staal en roestvrij staal) - geschikt voor productie op kleine en grote schaal.
- RIVQUICK® P3000 - Hydraulisch-pneumatisch blindklinkgereedschap voor blindklinknagels met een diameter van 4,8 mm tot 6,4 mm (materiaal: aluminium, gegalvaniseerd staal en roestvrij staal) - geschikt voor productie op kleine en grote schaal.
- RIVQUICK® B2000 - Accu machine voor blindklinknagels met een diameter van 2,4 mm tot 5,0 mm (materiaal: aluminium, gegalvaniseerd staal en roestvrij staal) - geschikt voor assemblage met batterijvoeding in serieproductie.
- RIVQUICK® B3000 - Accu machine voor blindklinknagels met een diameter van 4,0 mm tot 6,4 mm (materiaal: aluminium, gegalvaniseerd staal en roestvrij staal) - geschikt voor netonafhankelijke montage in serieproductie.

Producten in de kijker